October 10, 2012

Cara Elak 'Bra and Painties' Bengkok / Herang Herot

Opss, sorry ek (=.=) dalam bebanyak benda, topik 'bra and panties' juga jadi pilihan hehe =P

Ok, kenapa nak citer pasal ni, ek? Sbbnya I baru jer beli produk dari Cosway iaitu Mesh Lingerie Washing Cube? Dah lama dah nak beli cuma takde masa. At last dapat gak menyinggah di Cosway.

Description yang tertera di packaging produk tu katanya dapat membantu:
  • keep shapes of lingerie
  • side rib protection
  • plastic rib for extra support
  • perfect for fine lingerie or bra
  • plastic zipper will not rust
Description dia tulis bahasa orang putih so just type balik je. Tapi apa yang I nak sampaikan sebenanya adalah.... Mesh Lingerie Washing Cube dapat membantu kita para gadis perempuan dan wanita melindungi bra (yang ada besi/wired terutamanya) dari lari shape atau bengkok.
 
Ia juga dapat mencegah tali bra dan juga panties dari jadi herang herot sebab bercampur dengan pakaian lain sekiranya ada di campurkan. So, takde bra or panties kita cepat rosak and tak menggangu keselesaan kita kan? Betol tak....... 0_o
 
Untuk I, inilah the perfect product yang amat mebantu I menjaga pakaian dalaman kita ketika aktiviti pembasuhan menggunakan washing machine. Harga pon murah je tak rugi pon beli. Cuma RM5.90. Murah kan kan? So, kalau yang belom ada lagi tu pergi beli kat Cosway ek ^_^

3 comments:

mama maman aka yana said...

slm.. jika rajin mama masukkan dlm bekas tuh tp kalu malas.. main campak jew dlm mesin.. hahaha

GreenSejukhati said...

wwaaa !! murahnya bra cosway..ingat dlm pale hotak dah mencecah ratusan ringgit , ececehhh ^_~

HudaMJ said...

@mama maman, hehehe tapi kalo rajin, dapat ler memelihara sikit ketahan bra kita kan kan hehehe

@greensejukhati, bukan bra cosway laaa. ianya pelindung bra and seluar dalam only. that's why mura ^_^