October 17, 2012

Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa


Kebetolan dekat sini tengah hujan lebat. So, mata kuyu  jer. Daripada tertidur baik kita eksersais mata kan hehehe.

So, kali ni waktu jejalan kat blog sana sini, terjumpa segment lebey kutang macam tukar bloglist. Ni Yana dari http://nazlyizan.blogspot.com yang anjurkan. So segmen yang cenggini  ai belom pernah lagi join. Jadi nak rajinkan diri untuk join lah.

Tujuan, sambil follow dan berkawan di alam may ni, sambil tukar bloglist kan J



10 comments:

Yana Aina said...

TQ sudi join .. rajin2 dtg blog yana k. ^^

cik azLyzah⊙.☉ said...

selamat bersegmen derrr^^

Yana Aina said...

TQ sudi join .. dh tamat. jom cikidup .. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/senarai-link-segmen-masuk-bloglist-yana.html

Mia Liana said...

singgah dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

imanina zahri said...

Singgah sini. Done follow. Jom singgah. :)

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Ismi Iman said...

salam iman dtg nh
dari segmen yg sme
done follow
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

itmeMawarPutih said...

Salam...

Singgah sini, join segmen yang sama. :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Anisa Anuar said...

datang singgah...dari segmen yg sama

Jue Jaynee said...

http://juejaynee.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

follow sini dear.
jemput dtg ke blog jue jga