October 4, 2012

Uols, Pertama Kali Beli Kereta?

Ini nak habaq mai tentang program pembelian kereta baru dari Proton....

First Time Car Buyer Campaign - Kempen Pembelian Kereta Pertama Kali

Apa yang best? Uols! Ini berita gembira untuk uols yg pertama kali nak beli kereta guna nama sendiri. Ada satu special campaign untuk uols yang sememangnya amat berbaloi2 daripada Proton.


Sebab apa berbaloi? Sebab uols boleh dapat:

  • rebet diskaun RM1,500
  • pakej servis maintenance percuma (so tak payah keluar satu sen pon utk tiga lawatan service maintenance iaitu milej 1000km, 10,000km dan 20,000km)
  • free roadtax renewal untuk 2 tahun yang bernilai RM140 dan
  • free driving license renewal untuk 5 tahun yang bernilai RM150


So, apa lagi tunggu... If uols masih belum memiliki kereta dan pertama kali nak beli kereta..... inilah masanya. Special campaign untuk First Time Car Buyer nie for limited time only. Ianya hanya sah untuk pembelian dan pendaftaran kereta sebelum tarikh 31 December 2012. Tapi takkan uols nak tunggu sampai 31 Dec bau nak orderkan?Kenelah start order and buat loan application sekarang.Opss satu lagi lupa nak bagitaw... Special campaign untuk uols nie, hanya layak untuk pembelian kereta Proton model Saga sahaja. Tak kisah laa Proton Saga FLX 1.3 ataupun Saga 1.6. Kedua-duanya layak untuk special campaign nie :)Sesswai sangat laa bagi yang nak beli kereta ekonomi nie ^_^ kan.... Bayaran bulanan pon rendah dan minyak pon save. Haaa, mana2 uols yang lepasan kolej atau universiti ada lagi satu kelebihan -------> boleh laa amik skim pinjaman Graduan yang boleh menawarkan pembiayaan 100%. Meaning tak payah keluar downpayment pon untuk beli kereta baru ^_^

Kalau uols minat nak tahu or nak beli kereta baru,,,, uols jangan segan laaa bertanya atau boleh hubungi atau sms. Me pasti membantu uols :)

HudaMJ : 012 - 261 9894

3 comments:

Miza Yusof said...

info berguna. next time miza nak beli kereta boleh contact akak. thanks for sharing :)

Miza Yusof said...

info berguna. next time miza nak beli kereta boleh contact akak. thanks for sharing :)

hudamj said...

of course dear :) keep in touch!