December 2, 2012

Hi, December! I Am Sorry =_=

November was a very busy day fo me. Banyak kerja dipejabat dan dirumah. Rasa penat sangat.

Tapi ME masih sempat buat beberapa perkara untuk diri sendiri dan juga juga anak2. Walaupun ME rasa bulan November banyak dugaan, tapi ME akan tetap menabahkan hati serta berfikiran positif, Chaiyok2 fo ME.

Well, during last November ME ada la jugak aktiviti which mean not only ME busy woking sahaja. Antaranya, ME bawa anak2 belajar swimming. ME tak pandai swimming so tak boleh nak ajar diorang. Memandangkan anak2 selalu main air kat pool bawah rumah, maka adalah baik jika diorang tahu berenang. Takde lah nanti ME  risau  sangat nak terjun selamatkan diorang, hehehe. Boleh ke macam tu? Hahaha...

Nanti mungkin ME bulah buat satu post pasal kelas swimming yang anak attend bersama MaiSwim di Shah Alam. Mereka ambil 2 weeks class straight and dah tamat pon. Dapat sijil lagi.

Selain itu, ME juga ada aktiviti paling aktif di opis yang mana bukannya buat kerja opis, hehehe. Sorry boss, jangan marah yea ^_*. Aktiviti apa? MENGROUPON. Menatang apa tu ek? Hihi takde laa... Actually saja jer reka perkataan tu yang mana ME nak maksudkan yang ME telah memperabiskan duit dekat Groupon website. Hehehe, so on November laa masa ME menunaikannya.

Apa yang ME telah tunaikan adalah Cash Voucer RM100 di Restaurant Bubba Gump dan Facial di Beyond Beauty Interntional. Well, ME terasa nak membuka satu entry juga berkaitan dua belian yang ME telah tunaikan ini, So boleh kita share samada berbaloi or tidak belian kita tu kan..kan..kan...




Well, akhir kata di entry pertama bula December nie ME feel sorry to my blog nie. Sebab tuan dia jarang2 singgah. Dan sorry juga pada teman2 yang mengunjungi ME tapi belum ME balas lagi. Nanti ME lawat lah teman sekalian yea... Adios and take care everybody!
 

2 comments:

Ira said...

bgs jgk htr anak g kelas berenang kan. sekurang2nya diaorg tau mcm mana nk berenang. ira pun tak tau berenang.

HudaMJ said...

yup ira try laa htr. kecik2 pon dah boleh. nak contact number just info... ini pon nak pergi hantar at least seminggu sekali regularly